< Seznam novic

5. medgeneracijske športno družabne igre v Postojni

/

Danes ob 14. uri so se v Postojni pričele medgeneracijske športne in družabne igre v organizaciji postojnskega večgeneracijskega centra. Vse udeležence je v Zeleni dvorani nagovoril župan Igor Marentič in jim zaželel prijetno športno druženje. Preko 100 udeležencev različnih starosti se je odpravilo na pet različnih prizorišč v Postojni.

Nina Vanita Hočevar vodja večgeneracijskega centra Postojna je v Zeleni dvorani predstavila športno družabne aktivnosti, ki se bodo odvijale na že petem tradicionalnem dogodku medgeneracijskih  iger v Postojni. Temeljni namen dogodka je medgeneracijsko druženje, ohranjanje oziroma širjenje socialne mreže in krepitev občutka vključenosti v vseh življenjskih obdobjih.

Na označenih zbirnih mestih je udeležence sprejel vodja posamezne aktivnosti in jih popeljal do kraja dogodka. Mladi in stari so se zabavali v igranju badmintona, odbojke, šaha, taroka, namiznega tenisa, balinanja, kegljanja, pikada, streljanja z zračno puško, namiznega nogometa, družabnih iger in nordijske hoje.

Dogodek se je zaključil ob 18. uri v dijaškem domu SGLŠ.