Nahajate se:
Osnovni principi Ayurvede v kuhinji
Osnovni principi Ayurvede v kuhinji
3. 10. 2017
Miran Ž.
2741
Razno
Večgeneracijski center Točka moči Postojna ZELENA DVORANA Ulica 1.maja 1B., 6230 Postojna
Termini
18.10.2017 (sreda) ob 18:00
Osnovni principi Ayurvede v kuhinji:
dr. Neja Zupan
Vsaka hrana, tudi slovenska hrana je lahko ajurvedska, ko upoštevamo značilnosti hrane, kombinacije živil in začimb ter upoštevamo potrebe telesa in duha po ohranjanju fizičnega in energijskega ravnovesja. Na predavanju bom predstavila osnovne značilnosti izbire hrane, kombinacij živil, časovne ritme, kdaj jesti in koliko jesti, kakšno pijačo piti in kdaj ter kako pripravljati hrano, da bo čim bolj zadovoljila potrebe tako telesa, kot tudi uma in duha.