Občina Postojna
Nahajate se:
Domov Obvestila in objave Kresovanje na Prestranku

Kresovanje na Prestranku

03.07.2019 Sidonija Z. 264

Letos smo že 16. po vrsti v sodelovanju s KD Ivana Vadnjala in OŠ Prestranek organizirali »Kresovanje na Prestranku«, ki je potekalo na igriščih OŠ Prestranek.

Kulturno - športni dogodek, ki ga v Prestranku negujemo že 16 let zapored, je bil letos rekorden. Čez 350 zbranih krajank, krajanov in drugih gostov, nas obvezuje, da se temu dogodku posvetimo maksimalno.

Kresovanje je dogodek, ki povezuje vse generacije. Otroci so bili veseli obiska Konjeniškega kluba, napihljivih igral (grad), delavnice za otroke, tudi športnih aktivnosti ni manjkalo. Srednja generacija se je udeležila športnih dogodkov: nogomet, košarka in vlečenje vrvi. Ostali krajani so lahko uživali ob poslušanju glasbe nastopajočih ansamblov in pevskih zborov.

Letos se je pri nogometu in košarki udeležilo po 5 lokalnih ekip, pri vlečenju vrvi 6. Otroški nogomet je štel 3 ekipe in je bilo pravo veselje gledati najmlajše, kako se trudijo pokazati svoje znanje. Ekipe v vseh panogah so prejele medalje za 1., 2. in 3. mesto, ter pokale, zmagovalne ekipe so prejele še dodatne nagrade, ki so pridobljene s strani sponzorjev.

Potrebno je povedati, da bi bila brez pomoči Občine Postojna, Športne zveze Postojna in ostalih sponzorjev organizacija takšnega dogodka za samo KS Prestranek prevelik zalogaj.

Zato se zahvaljujemo vsem, ki ste nam pomagali.

Piškotki
Spletno mesto za polno delovanje uporablja piškotke.
Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov.
Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.
Za več informacij si preberite Pravilnik o piškotkih.
Ali se strinjate, da spletno mesto uporabi te piškotke?